nie, no, zupełnie nic 8)
ledwie się ruszam, chyba w ciągu 3 dni pękło 1000km
podziękował, podziękował
teraz zaprowadziłem na serwis i na razie mechanior potwierdzał, że był to bardzo dobry zakup - odpukać
czyli trzeba polować, a jak coś się trafia to uderzać
[ Dodano: Wto 06 Wrz, 11 21:47 ] martino,
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
teraz zaprowadziłem na serwis i na razie mechanior potwierdzał, że był to bardzo dobry zakup - odpukać
czyli trzeba polować, a jak coś się trafia to uderzać
Czyli warto było.....
Niech Ci służy! Zuzia
Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+" dgw.esite.pl
no juz kurna egzamin 12 sierpnia zdany i tak sobie wysylaja dokumenty WORD=>wk srodmiescie=>wk ursus=>pwpw=>wk ursus - jakby sie kurwa nie dalo tak jak w stanach - egzamin + 30 minut i masz prawko :evil:
no juz kurna egzamin 12 sierpnia zdany i tak sobie wysylaja dokumenty WORD=>wk srodmiescie=>wk ursus=>pwpw=>wk ursus - jakby sie kurwa nie dalo tak jak w stanach - egzamin + 30 minut i masz prawko :evil:
Wrr :twisted: Znam to.
14 czerwca zdałem egzamin 13 lipca odebrałem dokument.
Tak jest wtedy, gdy poprzednie kategorie były wydane w innym wk.
Ale... data uprawnień na kat.A na odwrocie prawa jazdy mam 24 czerwca i to jest data kiedy wysłano z wk drogą elektroniczną informację o uprawnieniach do Centralnej Ewidencji Pojazdów i Kierowców. Czyli, od tego dnia, w przypadku kontroli drogowej można odpowiadać za nieposiadanie przy sobie dokumentu a nie za brak kategorii. Różnica w cenie jak 50 do 300
Jeśli jest inaczej to proszę lepiej zorientowanych o korektę bo w praktyce tego nie sprawdziłem.
Ja przelatałem 1500 km w tym czasie. Po garażu oczywiście. :diabelski_usmiech
przyszedl sesemes ze jutro do odbioru -
nikt mnie nie kontrolowal (bo niby jak w garazu) - ale zawsze mialem przygotowana gadke ze prawko w domu - liczac na ta wlasnie date kiedy papiery word wyslal
Komentarz